Zlatan Ibrahimovic. Foto: Bildbyrån

Ibrahimovic startar mot Fiorentina

Uppdaterad
Publicerad

Inhopp i Europa League-uttåget.

Men i morgon är Zlatan Ibrahimovic reda att starta för Milan.

– Han kommer att göra stor skillnad, säger tränare Stefano Pioli.

Zlatan Ibrahimovic kommer till sin landslagssamlingscomeback med ett tydligt tecken på att ljumskskadan lagt sig. För Milans tränare Stefano Pioli bekräftar att 39-årige anfallaren ingår i startelvan mot Fiorentina i söndagens Serie A-match.

– Jag vet inte om han har 90 minuter i benen, men hans närvaro är viktig och han kommer att göra stor skillnad, säger Milantränaren.

Ibrahimovic klev av i mötet med Roma den 28 februari, och missade sedan tre ligamatcher och första Europa League-åttondelen mot Manchester United på grund av skada. I torsdags blev han inbytt när det var en halvtimme kvar av returen mot United.

Den här säsongen har Ibrahimovic hittills gjort fjorton ligamål på fjorton spelade matcher.

Herrlandslaget, som Ibrahimovic återigen är en del av, samlas på måndag för VM-kvalmatcher mot Georgien och Kosovo, samt träningslandskamp mot Estland.

KLIPP: Bild för bild: Så ska Zlatan spela i landslaget

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.