Zlatan: ”Låt Pogba lämna om han vill”. Foto: Bildbyrån

Zlatans uppmaning till Man United: ”Låt Pogba lämna”

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic uttalar sig nu om den tidigare lagkamraten Paul Pogbas vara eller icke vara i Manchester United. I en intervju med BBC säger svensken att United borde släppa Pogba om han inte vill vara kvar i klubben.

Det är inför MLS All-star match som brittiska BBC suttit ner med den svenske storstjärnan och fått svar på Ibrahimovic åsikter om den tidigare lagkamraten Paul Pogbas framtid i Manchester United.

– Om han inte vill vara kvar så finns det ingen anledning att behålla honom. Hämta istället in någon som vill vara där, säger Ibrahimovic och fortsätter.

– Man vill inte ha en spelare i laget som inte vill stanna för då kommer han inte ge allt. Det viktigaste är att se till klubbens bästa.

Både Real Madrid och Juventus har under våren kopplats ihop med Paul Pogba som uppges vara på väg bort från United trots att han har tre år kvar på konntraktet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.