Zlatan Ibrahimovic kan vara tillbaka mot Verona i kväll. Foto: Bildbyrån

Ibrahimovic tillbaka i Milans matchtrupp

Uppdaterad
Publicerad

Zlatan Ibrahimovic är tillbaka efter senaste skadeproblemen.

Svensken är med i Milans matchtrupp mot Verona i kväll.

Den 21 september var Zlatan Ibrahimovic på planen i 30 minuter när Milan besegrade Lazio med 2-0. Svensken gjorde mål i sin comeback den gången, efter att ha varit frånvarande med skadeproblem sedan i mitten av maj.

Men skadeproblemen satte återigen stopp för Ibrahimovic som varit borta från de sex senaste ligamatcherna för Milan och besvären satte också stopp för spel med det svenska landslaget under den senaste VM-kvalsamlingen.

Avgjordes på värmningen

Men när Milan i kväll möter Verona på hemmaplan är den numera 40-årige svensken tillbaka i matchtruppen.

Under fredagen uttalade sig Milans tränare Stefano Pioli och sa att Zlatans tillstånd förbättras dagligen och att man skulle avgöra under lördagens värmning om Ibrahimovic kunde spela eller ej.

Och nu är han uttagen. Det återstår att se om Ibrahimovic går direkt in i startelvan, vilket inte är särskilt troligt efter skadefrånvaron.

Avsparken på San Siro är klockan 20.45.

KLIPP: Janne inte bjuden på Ibrahimovic 40-årsfest (4 okt 2021)

Serie A

AC Milan logo

AC Milan

3 - 2

Hellas Verona logo

Hellas Verona

Stadio Giuseppe Meazza, Milano
Publik: 40128
Domare: Alessandro Prontera

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.