Lagkaptenen avgjorde med superfrispark

Real Madrid-målvakten Keylor Navas räddade och räddade, men till slut fick han kapitulera. Lagkaptenen och frisparksspecialisten Aleksandar Kolarov använde sin magiska vänsterfot då han drog in en frispark för Serbien som slog Costa Rica med 1-0.

Matchen startade i högt tempo åt båda håll, men efter en tid tog serberna över.

Serbiens stjärnor Sergej Milinkovic-Savic och Aleksandar Mitrovic hade bra lägen, men Navas räddade allt.

Fotbolls-VM: Costa Rica

I den 43:e minuten drog Milinkovic-Savic till med en riktigt snygg cykelspark, men inte heller den gick in.

Drömmålet kom sedan i den 56:e minuten och det blev också matchens enda fullträff.

Med fem minuter kvar att spela föll Mitrovic i straffområdet, men domaren Malang Diedhiou att fria.

Alldeles i slutet av matchen tog en av Costa Ricas ledare bollen i handen och vägrade ge den till en förbannad Nemanja Matic.

Nu ser det mörkt ur för Costa Rica, som gjorde succé i VM 2014. De två övriga lagen i gruppen är Brasilien och Schweiz som möts senare ikväll.

I Costa Rica blev den tidigare AIK-spelaren Celso Borges den som har gjort tredjeflest landskamper för landet, 114 stycken.

GUIDE: Så sänds alla VM-matcher