Aranäs jätteryck – vände och släppte inte greppet

Med ett jätteryck vände Aranäs underläge till en stor ledning.

Efter sju raka mål på sju minuter lyckades inte Alingsås resa sig.

Aranäs vann – 26–23.

Aranäs reser från Alingsås med två starka poäng och det var en fin period i mitten av första halvlek som grundlade segern.

Max Granlund slängde in 9–8 till Alingsås efter elva minuters spel – men då svarade Aranäs för ett jätteryck och kastade in sju raka bollar och gick upp till en sexpoängsledning.

Efter det lyckades inte hemmalaget komma igen. Som närmast hade man två mål upp.

Philip Jonsson i Aranäs var målbäst på planen med åtta fullträffar.

Aranäs van med 26–23 och ligger efter 15 spelade omgångar på den åttonde och sista slutspelsplatsen. Alingsås är fyra.