• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Eketånga/Alet i Halmstads kommun, Hallands län. Det pågår en kraftig brand i gamla Äventyrslandet. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Halland.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se den avgörande sekvensen i matchen Foto: Bildbyrån/Handbollsligan

Aranäs och Skövde bjöd på rysare – Patrick Bols räddade poäng i slutsekunderna

Uppdaterad
Publicerad

Toppen mot botten i Handbollsligan. Då skrällde Aranäs med att spela 22–22 mot Skövde.

Patrick Bols räddade poängen med tio sekunder kvar av matchen.

– Bols storspelar i slutet, säger Aranäs Petter Donaldson till Handbollsligan live.

Se den avgörande sekvensen i spelaren ovan.

Efter ett månadslångt EM-uppehåll bjöd Aranäs och Skövde på en ordentlig rysare. Ligatvåan Skövde såg ut att vara på väg mot ytterligare en seger, men hemmalaget ville annat.

Med tre minuter kvar av matchen hittade Mikkel Junggaard Beck Jörgensen in till Viktor Rhodin på linjen som inte gjorde några misstag när han satte 22-22.

”Så jävla trött”

Tio sekunder från slutsignalen såg Daniel Ekman ut att avgöra matchen till Skövdes fördel, men Patrick Bols stod för en jätteräddning och gav Petter Donaldson ett sista läge att avgöra.

Donaldsons stressade avslut gick tätt utanför målramen och efter slutsignalen var det en något besviken 20-åring som summerade matchen.

– Det är en okej insats, men vi vill så mycket mer. Jag är så jävla trött bara, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.