Kim Ekdahl du Rietz fyramålsskytt i comebacken. Foto: TT Nyhetsbyrån

Ekdahl du Rietz fyramålsskytt i comebacken

Kim Ekdahl du Rietz är tillbaka i elithandbollen och när hans lag Rhein-Neckar Löwen besegrade Leipzig i tyska cupen med 35-23 stod svensken för fyra mål.

Efter lite mer än ett års frånvaro var det under tisdagen dags för Kim EDR att göra comeback när det tyska mästarlaget tog emot Leipzig i en kvartsfinal i tyska cupen.

Rhein-Neckar Löwen vann enkelt med 35-23 men matchens utropstecken var givetvis den svenska vänsternian. I den 24:e minuten kom första målet, en fullträff som betydde 14-8. I den andra halvleken fortsatte svensken att briljera och när matchen var slut stod 28-åringen som en fyramålsskytt i comebacken.