Höör ångar på – tog sjätte raka i SHE

Höör fortsätter att ånga på i SHE.

I kväll kom sjätte raka segern när Boden slogs tillbaka med 33-15.

Målvakten Gry Bergdahl storspelade och landade på nästan 65 i räddningsprocent.

Redan i paus var Höörs ledning 14-8 och gästerna slog inte av på takten i den andra halvleken – snarare tvärtom.

På bara åtta minuter gjorde Höör 8-1 på Boden och skaffade sig en 13 målsledning.

Målvakten Gry Bergdahl hade en kväll mellan stolparna. Bergdahl svarade för 20 räddningar och landade på en räddningsprocent på nästan 65.

Det var stor klasskillnad mellan lagen och som mest ledde Höör med 18 bollar i den andra halvlek.

Det blev till slut 33-15 för Höör som tog sjätte raka segern i SHE och därmed fortsatt är obesegrat. Höör är tillsammans med Skuru det enda laget som tagit full pott så här långt.

Boden står kvar på noll poäng efter sex raka förluster i inledningen av SHE.