Isabelle Gulldén var tillbaka i SHE. Foto: Bildbyrån

Isabelle Gulldén sågar sig själv efter SHE-comebacken: ”Katastrof”

Isabelle Gulldén var tillbaka i den svenska handbollsligan efter elva år utomlands. Hon var rejält missnöjd efter en 27-26-förlust för hennes Lugi i seriepremiären hemma mot Kristianstad.

– Katastrof. Jag vinner inte en enda duell. Det måste höjas väldigt mycket, säger Gulldén till C More.

Lugi var bättre den första kvarten, men sedan tog Kristianstad över. I paus ledde hemmalaget med 10-9.

Lagen följdes åt i början av andra halvlek, men närmare slutet fick gästande Kristianstad en liten lucka. Till slut blev det ändå väldigt jämnt, men Kristianstad fick fira efter en seger med 27-26.

– Det är perioder som är bra, men det är långa perioder som är dåliga. Vi vinner ingen man-man-duell och framåt är det ju väldigt stappligt, säger Gulldén.

33-åriga Gulldéns kväll stannade på ett spelmål, ett straffmål och några eleganta framspelningar.

Bästa målskyttar i matchen var Lugis Cecilie Bjerre och Cornelia Dahlström samt Kristianstads Siw Aabech. De stod för sju fullträffar vardera.

Förra säsongen slutade Lugi femma och Kristianstad tia i grundserien. Med Gulldén som förstärkning i Lundalaget så var premiärresultatet lite av en skräll.