Anna Bardis gjorde tre mål för Önnered. Foto: Bildbyrån

Önnered gav Skövde sjätte raka förlusten

Skövde fortsätter att gå tungt i SHE. Hemma mot Önnered förlorade man med 23-24 och åkte på sjätte raka förlusten.

Säsongsinledningen har inte varit direkt munter för Skövde. Efter vinst i premiären har man endast tagit en ytterligare seger, och när slutsignalen gick i matchen hemma mot Önnered under måndagskvällen var sjätte raka förlusten ett faktum.

Det började annars bra mot Önnered. I första halvlek ledde de bland annat med 5-2 och 10-7, men Önnered bet sig fast och Skövde ledde ”bara” med 10-9.

I andra halvlek tog Önnered tag lite mer i taktpinnen, utan att för den skull sticka iväg målmässigt.

Först med tio sekunder kvar kom Tilda Olsson loss och säkrade segern för Önnered när hon satte slutresultatet 24-23. Det var göteborgarnas fjärde raka bortaseger i år och de ligger trea just nu med 13 inspelade poäng.

Skövde ligger tia med fyra poäng, men då har Kungälv på nedflyttningsplatsen under spelat fyra färre matcher. Boden är jumbo med noll poäng.

MER HANDBOLL: Sverige tror att EM blir av: ”Alla deltar på egen risk”: