Schweiz studsade tillbaka efter förlusten mot Sverige i premiären. Foto: Bildbyrån

Schweiz studsade tillbaka mot Polen

Schweiz studsade tillbaka efter premiärförlusten mot Sverige. Mot Polen vann de med klara 31-24, och har nu möjlighet att gå vidare från gruppen vid seger mot Slovenien.

Mot Sverige i premiären gick det inte bra för Schweiz, som förlorade med hela 21-34. Men när de mötte Polen, som även de förlorat första matchen, gick det bättre.

Schweiz hade ledningen efter första halvlek med 14-12, och i andra halvlek var Polen aldrig nära att komma ikapp igen. Istället rann det iväg, och Schweiz kunde till slut vinna med 31-24.