Skuru tog sjunde raka segern Foto: Bildbyrån

Skuru vann enkelt – tog sjunde raka segern

Lugi var obesegrat i oktober men kunde inte störa Skuru som fortsätter att vinna i SHE.

Det blev en klar seger med 34–16 och Stockholsmlaget Skuru har nu inlett serien med sju raka segrar.

Lugi som var obesegrade i oktober kom till Nacka Bollhall med hopp om att kunna störa en av damhandbollens giganter Skuru. Efter en tajt inledning skulle grönklädda Skuru iscensätta ett rejält ryck.

Formstarka Lugi hade stora problem med hemmalagets utgrupperade försvar. Ett av få ljusglimtar var 18-åriga Tyra Axnér som hade ett tungt skytte och som gjorde fyra mål i matchen.

Med en tiomålsledning i paus blev andra halvlek en bekväm resa för Skuru som kunde säkra sin sjunde raka seger till 34–16.

Målbäst i Nacka Bollhall var Ulrika Olsson med åtta fullträffar och hon hade bara ett missat skott under hela matchen.

Lugi har fem segrar och tre förluster och ligger fyra i en haltande tabell. Ettan Skuru har två poäng fler än tvåan Sävehof i tabellen.