Superräddning då Skuru vann toppmötet

Skurus målvakt Rebecca Nilsson stod för ”dagens räddning” när serieledarna besegrade tabelltrean Sävehof med 28-20.

Det var en tajt kamp i inledningen av toppmatchen. Första målet kom först dryga tre minuter in i matchen. Efter fem minuter stod det 1-1 på resultattavlan och Sävehof hade problem med att få skotten på mål – laget hade tre skott utanför mål varav en straff.

Hemmalaget hade problem med Skurus offensiva försvar och i halvtid hade serieledarna ledningen med fem mål, 15-10.

Superräddning av Nilsson

Bortalaget fortsatte att göra det svårt för hemmalaget i andra halvlek. Och Skurus målvakt Rebecca Nilsson stod för en magisk dubbelräddning.

Den dubbelräddningen du gjorde, bollen var inte inne?

– Aldrig, aldrig, aldrig, säger Nilsson i C More.

Skuru fortsätter att vara obesegrade och vann till slut toppmötet med 28-20. Sävehof däremot åkte på sin andra förlust för säsongen.