Albin Lagergren missar kvällens match. Foto: Bildbyrån

Svenska smällen – Lagergren missar kvällens match

Uppdaterad
Publicerad

Inför kvällens match mot Slovenien kommer en tung smäll för det svenska laget. Precis som SVT Sport tidigare kunde berätta missar högernian Albin Lagergren matchen.

– Han är där han är, och sedan får vi ta det därifrån, säger assisterande tränaren i landslaget Martin Boquist till SVT Sport.

Albin Lagergren missade gårdagens pressträff på grund av att han då behövde köra rehab. Nu ser det alltså ut att vara såpass illa att han missar kvällens match.

Lagergren är den enda renodlade högernian i den svenska truppen efter att Kim Andersson tackat nej till mästerskapet av personliga skäl. Som reserv finns 20-årige Jack Thurin från Skövde.

Lagergren missade Sveriges dubbelmöte med Egypten inför EM på grund av en fotskada, men var med i premiärsegern mot Schweiz.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Handbolls-EM

Mer i ämnet