Sara Steen tvåmålsskytt för Endre. Foto: Bildbyrån

Endre till SM-semifinal efter rysare

Endre är klart för SM-semifinal.

I den direkt avgörande matchen vann man med 5-4 mot Falun efter en riktig rysare.

Falun ledde kvartsfinalserien med 2-0 – då var det få som trodde att Endre skulle ta sig tillbaka.

Men efter två raka segrar tvingade man fram en direkt avgörande match. En match som man gick segrande ur efter en riktig rysare.

Hemmalaget kopplade greppet direkt och hade 3-1 efter den första perioden där Sara Steen gjorde två av målen.

Skapade nerv i matchen

Gästande Falun gjorde två mål i mittenakten och såg till att det bara var ett mål upp inför avgörande perioden.

Men hemmalaget lyckades hålla undan och vann till slut med 5-4 inför 1 697 åskådare.

I och med segern är nu Gotlandslaget klart för SM-semifinal.