Fortsatt blytungt för nykomlingen Skoghall

Det fortsätter gå tungt för Skoghall i damernas SSL. I derbymötet med Karlstad förlorade laget med 3-2 och har inte vunnit en match på över två månader.

Söndagen den 3 november var senast Skoghall vann en match i SSL, när laget hemmabesegrade nästjumbon Warberg.

Sedan dess har laget förlorat nio raka matcher i och med 3-2-förlusten hemma mot Karlstad. Linnea Juhlin blev gästernas stora matchhjälte efter att ha gjort både 1-0 och det avgörande 3-2, i den tredje perioden.

Skoghalls Tilda Flodell, som gjorde 1-1, hade chansen att på nytt kvittera i den tredje perioden, då Skoghall tilldelades en straff. Men Jessica Rolf i Karlstads-målet gick vinnande ur den striden.

Skoghall har bara två segrar under debutsäsongen i SSL och har fyra poäng upp till säker plats ovanför strecket. Karlstad är nu uppe på slutspelsplats i och med segern.