Innebandyförbundets styrelseledamot Krister Azelius. Foto: Bildbyrån

Innebandy­konflikten fortsätter: ”Det finns inte någon överens­kommelse”

Uppdaterad
Publicerad

I förmiddags gick Föreningen Svenska Superligan ut med att de har nått en överenskommelse med Svenska Innebandyförbundet som gör att de förfogar över de kommersiella rättigheterna till SSL. Det dementerar förbundet direkt.

”Vi hade en dialog på mejl igår där FSSL bland annat skickade oss ett förslag på det pressmeddelande de nu publicerat. Jag svarade att vi inte kunde gå ut med en pressrelease av det innehåll som de föreslog eftersom att vi inte ännu har någon överenskommelse som innebär att de förfogar över de kommersiella rättigheterna. FSSL har nu trots detta valt att publicera och jag vill med eftertryck säga att det inte finns någon överenskommelse klar. Det har vi först när ett avtal är på plats” säger förbundets styrelseledamot Krister Azelius i ett pressmeddelande.

FSSL hävdar å sin sida att parterna är eniga. Det gillar inte förbundet.

”Den här förhandlingstekniken kan givetvis få konsekvenser för den fortsatta förhandlingen men här och nu kan jag inte säga vad det innebär, det måste vi diskutera internt först.”, säger Azelius.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer