Djurgården gick på knock mot Timrå

Gästande Djurgården tryckte gasen i botten och ledde med 4-1 över Timrå efter endast 15 spelade minuter.

Hemmalaget som ligger näst sist i tabellen visade upp ett försvarsspel som förklarade varför. Djurgårdarna åkte runt omarkerade lite som de ville i anfallszon och till slut hittade Emil Bemström den defensive backen Alexander Urbom helt fri framför Niklas Svedberg i Timrås mål och kunde enkelt göra 1-0.

Efter det var det spel mot ett mål, trots en reducering av Anton Wedin så fortsatte stockholmarna full fart framåt och leder komfortabelt med 4-1 efter första perioden.

– Vi har mycket att jobba med, vi gör inte ett rätt i försvarszon, sa en irriterad Wedin till C More.

Matchen var i princip avgjord efter den första perioden och spelades mest av efter det. Gästerna vinner komfortabelt med 6-3.