Örebro Foto: Bildbyrån

Eklinds fullträffar bäddade för Örebroseger

Allt gick enligt plan för Örebro när de inledde slutspelet hemma mot Timrå.

Närkelaget vann med 4-1 där Oliver Eklind gjorde två mål på två minuter i första perioden.

– Det är slutspel, så det är lite mer känslor än vanligt. det är kul, säger Örebros Linus Öberg till C More.

Redan fem minuter in i matchen spräckte Kumlasonen Oliver Eklind nollan för Örebro. Och han var inte klar där, utan satte även 2-0 bara två minuter senare.

Och det blev grunden till en stabil seger för Örebro. Närkelaget spelade otroligt stabilt och hindrade Timrå under långa stunder från att skapa något offensivt.

Örebro vann till slut med 4-1, och nu vill Linus Öberg att laget fortsätter på den inslagna vägen.

– Vi har en gameplan vi ska följa. Det är bara fortsätta med det, säger han till C More.