”Fruktansvärt pinsamt – den här jävla skiten de håller på med”

Uppdaterad
Publicerad

Det var i den andra perioden av matchen mellan Luleå och Brynäs som Jack Connolly tryckte in pucken i mål.

Efter videogranskning dömdes målet dock bort, Juhani Tyrväinen ansågs ha befunnit sig i målgården.

– Det är inte domarnas fel, det är ligan som håller på med den där jävla skiten, så fruktansvärt dåligt och frustrerande, säger Erik Gustafsson till C More.

Erik Gustafsson var inte nådig i sin kritik efter att Jack Connollys mål dömts bort efter en videogranskning. I periodpaus mellan den andra och tredje perioden dundrade han mot reglerna i SHL.

– De säger att han eventuellt har en klubba inne i målgården och dömde bort målet, det är så fruktansvärt pisamt, säger Erik Gustafsson till C More.

– Den här jävla skiten de håller på med, det är så jävla frustrerande. Vi försöker spela hockey och göra mål och så dömer de bort sånt här, de ringer från Stockholm för det här. Så jävla dåligt, det är ett solklart hockeymål, så jävla bra spelat, fortsätter han. Det är så man vill att det ska se ut och så dömer de bort det.

Gustafsson är mer kritisk mot ligan och SHL än domarna.

– Det är inte domarnas fel, det är ligan som håller på med den där jävla skiten, så fruktansvärt dåligt och frustrerande.

Luleå vann ändå matchen. Niklas Olausson blev det som avgjorde efter straffar.

SHL

Luleå HF logo

Luleå HF

2 - 1

Brynäs IF logo

Brynäs IF

1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 1-0
Coop Norrbotten Arena, Luleå

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.