Galna slutet – kvitterar med 0,6 sekunder kvar

Vancouver var på väg mot seger mot San Jose.

Då sköt hemmalagets Alexander Barabanov upp festen när han kvitterade till 4-4 med 0,6 (!) sekunder kvar.

Vancouver fick dock sista ordet i förlängningen när J.T Miller avgjorde, assisterad av Elias Pettersson.

Vancouver kopplade tidigt greppet i viktiga mötet mot San Jose. Efter två mål i första perioden hade man sedan ledningen större delen av matchen.

Conor Garland gjorde 4-3 med fem minuter kvar, därefter väntade en febril kamp för att hålla undan till seger.

Och det lyckades – nästan.

För med 0,6 (!) sekunder kvar av matchen kvitterade hemmalagets Alexander Barabanov och tvingade matchen till förlängning.

Tungt för Vancouver som dock ändå fick sista ordet när J.T Miller avgjorde.

Elias Pettersson noterades för dubbla assist i matchen och Oliver Ekman-Larsson en.