Ett mål och en assist av William Nylander. Foto: Bildbyrån.

Nylander bäst på isen när Toronto vände till vinst

William Nylander hade varit poänglös i tre matcher.

Men natten till söndag stod han för ett mål och en assist när Toronto vände underläge till 4-3-seger mot Edmonton.

24-åringen utsågs till bäst på isen i vinstmatchen.

Den första perioden blev mållös. Sedan gav Pierre Engvall Toronto ledningen efter fyra minuter av mittenperioden. Det var hans tredje mål den här säsongen.

Efter det var det dags för Edmontons stjärnor att ta över matchen.

Tre poäng av Draisaitl

Två minuter efter Engvalls mål kvitterade Darnell Nurse till 1-1, framspelad av Connor McDavid och Leon Draisaitl.

Sedan ordnade Daisaitl, 2-1. Och innan den andra perioden var slut tryckte Tyson Barrie in 3-1, vackert assisterad av Draisaitl.

Men i den tredje perioden stod Toronto för en stark upphämtning.

Nylander fixade förlängning

John Tavares fixade 2-3 efter passningar från Nylander och Alex Galchenyuk.

Nylander klev sedan fram och kvitterade till 3-3.

Auston Matthews blev matchhjälte i förlängningen. Han avgjorde efter 54 sekunder när han hittade in med 4-3-målet.

Nylander blev framröstad till matchens bästa spelare.