Mika Zibanejad har gjort 12 poäng i de två senaste matcherna mot Philadelphia.

Ikväll slog han till med ännu ett poäng mot Flyers.

Men det räckte inte och Rangers föll med 2-1.

Mika Zibanejad trivs riktigt bra mot Philadelphia. I båda de två senaste matcherna mot Flyers har svensken gjort sex poäng och lett sitt Rangers till två segrar.

När man ikväll ställdes mot Philadelphia på nytt gjorde Zibanejad mål igen. Drygt tio minuter in i första perioden skickade han in 1-0 på nära håll i powerplay. Han har nu gjort 13 poäng på de tre senaste matcherna mot Flyers. Totalt har Zibanejad gjort 27 poäng hittills denna säsong (11+16).

Men det räckte inte till en tredje vinst mot Flyers.

I mitten av andra kvitterade Flyers genom Nolan Patrick. Och i slutet av den tredje perioden tog Flyers ledningen när 25-årige backen Samuel Morin gjorde sitt första NHL-mål. 2-1 stod sig matchen ut.

– Det är galet. Det har varit en lång väg hit för mig. Jag är stolt, säger Morin i tv-sändningen.

KLIPP: Sex poäng igen av Zibanejad (26 mars 2021)