Nylander målskytt igen – hyllas av coachen

Toronto vann över Montreal i nattens Stanley Cup-möte och för tredje matchen i rad gjorde William Nylander mål.

Det hjälpte laget att ta ledningen med 2–1 i åttondelsserien.

Torontos William Nylander har inlett slutspelet starkt med mål i varje match hittills, liksom ett antal skott på mål i varje möte.

– Han har spelat extremt bra. Han har varit på pucken, han har försökt hitta avslut och påverka, säger Torontotränaren Sheldon Keefe till Sportsnet.

Inte sedan 2003 har en Torontospelare inlett slutspelet med mål i tre raka matcher, och om sviten förlängs ytterligare får vi veta redan natten mot onsdag då lagen möts för möte nummer fyra i bäst av sju.

Nylander inledde matchens målskytte med 1–0 i mitten av andra perioden, Montreals Nick Suzuki kvitterade några minuter senare. Men Toronto, genom Morgan Reilley, lät inte det resultatet vara särskilt länge och satte 2–1 efter ytterligare ett par minuter.