Moras sjätte förlust på de sju senaste matcherna. Foto: Bildbyrån

Mora i mardrömsperiod: ”Det får inte hända”

Mora åkte på en tung förlust senast mot Timrå när man samtidigt tog över jumboplatsen i SHL. Och den tuffa perioden fortsätter för dalalaget som mot Rögle åkte på sin sjätte förlust på de sju senaste matcherna.

– Vi har lite att tänka på nu, säger Moras Viktor Amnér i C More.

Mötet nere i Ängelholm började åtminstone som en tajt drabbning.

Hemmalaget tog ledningen i den första perioden när Taylor Matson hittade kassen. Mora kvitterade i den andra perioden och hade absolut kontakt, men i den avslutande perioden kom ett annat Rögle – med massor av energi – ut på isen och satte tre mål av bara farten. Det räckte till seger med 4–1.

”Så jäkla tråkigt alltså”

– Otroligt skönt, vi kontrollerar matchen från början. Det känns riktigt bra, säger 3-1-skytten Simon Ryfors till C More.

– Vi är med till tredje perioden, sen rinner det iväg, säger Amnér.

– Så jäkla tråkigt alltså. De gör 2–1 där och det är ju som att vi faller ihop. Det får inte hända.

Rögle är inne i en strålande fin form och segern var lagets sjätte på de sju senaste matcherna.