Frölundas stjärna Johan Sundström fick matchstraff mot Zürich.

Detta efter en bentackling på forwarden, Justin Azevedo.

– Den här är klurig, säger SVT:s expert, Maria Rooth.

CHL-mötet mellan Frölunda och Zürich spelades i Göteborg under lördagen.

Med tre minuter kvar av mittperioden och ställningen 2-1 till hemmalaget, åkte Frölundas stjärna Johan Sundström på ett matchstraff. Detta efter att ha delat ut en bentackling mot Zürich forward, Justin Azevedo.

Champions Hockey League

– Den här är kluring. Det ser inte ut som att Sundström är ute efter att dela ut någon ful tackling. Intentionen är att dela ut en tackling mot kroppen, men sedan kommer benet in sent, säger SVT:s expert, Maria Rooth.

Azevedo hade tidigare givit gästande Zürich ledningen innan Frölunda vände till ledning med 2-1 vilket var ställningen efter två spelade perioder.

Frölunda kunde senare vinna matchen i förlängning där norrmannen Mats Rosseli-Olsen avgjorde.