Mika Zibanejads målform håller i sig. Foto: Bildbyrån

Rangers vann efter nytt mål av Zibanejad

New York Rangers jagar en slutspelsplats. I natt svensk tid tog laget en viktig 4–2 seger borta mot Dallas. Ett av målet gjorde Mika Zibanejad som nu har gjort 40 mål den här säsongen.

Det dröjde bara 19 sekunder i den första perioden innan New York Rangers tog ledningen med 1–0 genom Adam Fox. Och efter dryga halva första perioden gjorde Mika Zibanejad 2–0 då han nära håll överlistade Dallas-målvakten Ben Bishop.

Målet var hans 40:e mål i NHL för säsongen och han har nu gjort tio mål på de senaste fem matcherna.

I förra veckan hade Zibanjejad en galen kväll då han satte fem mål mot Washington Capitals.

Klipp: Zibanejads galna kväll – satte fem mål

Säker seger

New York Rangers kunde också ta en säker 4–2-seger mot Dallas efter att Kaapo Kakko gjorde två mål i den andra perioden.

– Efter en lång tid var det en härlig känsla att göra mål. Jag fick ett par bra passningar som gjorde det enkelt för mig, säger Kaapo Kakko efter matchen.

New York Rangers, som jagar en slutspelsplats, ligger just nu på tionde plats i den östra konferensen med 78 inspelade poäng.

– Alla har steppat upp senaste veckorna då vi har spelat väldigt bra och då kommer produktionen från alla kedjor, säger Jesper Fast.