Khabib Nurmagomedov kan tänka sig att sluta fred med Conor McGregor Foto: Bildbyrån/TT

Nurmagomedov kan tänka sig att sluta fred med McGregor

Uppdaterad
Publicerad
Bråket mellan Khabib Nurmagomedov och Conor McGregor kan ha varit den största skandalen i UFC:s historia. Nu säger Nurmagomedov att han kan tänka sig att sluta fred.

I början av oktober vann Khabib Nurmagomedov den uppsnackade UFC-titelfajten mot Conor McGregor. Men det var framför allt efterspelet som skapade rubriker.

Inför fajten hade McGregor attackerat Nurmagomedovs följe genom att kasta en pirra mot deras buss, och förolämpade bland annat ryssens religion och familj.

Efter att ha vunnit fajten började Nurmagomedov slåss med en av McGregors vänner och situationen urartade snabbt och båda männen slogs med varandras följen.

”Vi förlorade matchen, men vann striden. Kriget fortsätter”, skrev McGregor på sina sociala medier efter händelsen. Och Nurmagomedov sa att han inte visste vad han skulle göra om han någonsin såg irländaren igen.

Kan sluta fred

Nu säger Nurmagomedov att han inte utesluter att han och McGregor kan sluta fred.

”Allt är möjligt. Precis som vi bråkade kan vi också bli sams”, säger Nurmagomedov enligt AP och fortsätter:

”Vilka är vi att inte förlåta varandra när Den allsmäktige förlåter oss?”

Just nu pågår förhandlingar om vem som ska utmana Nurmagomedov om mästarbältet, men ryssen själv har redan en klar favorit.

”När det gäller arvet och pengarna, och ur sportslig synvinkel tycker jag att en fajt mot (boxaren, reds anm) Floyd Mayweather är mer intressant”.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer