Jon ”Bones” Jones försvarade i natt sin UFC-titel i Las Vegas. Foto: TT Nyhetsnbyrån

UFC-mästare söks efter smitningsolycka

Uppdaterad
Publicerad

UFC-mästaren Jon Jones söks av amerikansk polis efter en smitningsolycka i Albuquerque, New Mexico.

Under söndagsmorgonen blev en kvinna, som körde sin bil, påkörd av en bilist som smet från platsen. Den gravida kvinnan fördes till sjukhus med lättare skador. Polisen söker nu efter Jones, som slog den svenske MMA-stjärnan Alexander Gustafsson i en titelmatch 2013.

-Han är misstänkt och vi hoppas att han kontaktar oss och ger oss sin förklaring, säger polistalesmannen Simon Drobik till mmafighting.com.

UFC

Jones är inte gripen i sin frånvaro.

Han testade i december positivt för kokain, men stängdes aldrig av då det inte är förbjudet i UFC utanför tävlingsoktagonen. Han beslöt sig därefter för att genomgå behandling för drogmissbruk, men hoppade av efter bara ett dygn, skriver mmajunkie.com.

Den 23 maj ska Jones gå en titelmatch mot Anthony Johnson. Johnson fick matchen efter att ha slagit Alexander Gustafsson i UFC-galan i Stockholm i januari.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

UFC

Mer i ämnet