Paulsen bakom Hammarbys storseger

Hammarby tog en enkel seger och vann med hela 4-0 mot Eskilstuna.

Bakom segern låg Björn Paulsen med två mål och en assist.

Strax innan halvtid brände danske Björn Paulsen ett jätteläge och skrek ut sin frustration. Men det var också det sista dåliga dansken gjorde i matchen.

Precis när andra halvlek drog igång pangade han in 1-0 från nära håll efter en hörna. 20 minuter senare serverade han bollen fram till Pa Dibba som gjorde 2-0, innan han stängde matchen i den 78:e minuten genom ett lite turligt mål.

Arnór Smárason fastställde sedan slutresultatet på tilläggstid och Hammarby vann till slut med hela 4-0 mot nykomlingarna.