Fredricson om de hemliga detaljerna: ”Finns alltid saker att förbättra”

Uppdaterad
Publicerad

För två månader sen vann dde EM-guld. Nu har Peder Fredricson och All In gjort comeback och trots guldet så har Europamästaren hittat detaljer som kunde gjorts annorlunda. 

– Absolut, det finns alltid saker att förbättra, säger Peder Fredricson till SVT Sport.

Det är i dag exakt två månader sedan Peder Fredricson och All In vann sitt EM-guld inför hemmapubliken på Ullevi i Göteborg.

– Det kommer antagligen vara höjdpunkten i min karriär när den är över. Det är väldigt svårslaget, säger Peder Fredricson till SVT Sport.

I går gjorde Peder och All In tävlingscomeback och han inledde sin inomhussäsong felfritt.

– Med personligheten som han har så var han lite exalterad att komma in i den här atmosfären, det var ju första gången inomhus i år. Han kändes jättefin men det blir bra för honom att gå några rundor till här, berättade Peder Fredricson för SVT Sport i Jönköping igår.

EM-guldet analyserats 

Trots att Peder och All In ledde EM från start till mål, så har mästaren hittat en detalj i finalhoppningen som han inte är helt nöjd med – hör exakt vad det är i spelaren ovan.

Europamästaren berättar också om den mentala styrkans betydelse i jakten på framgång.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.