Peder Fredricson och Christan K. Foto: Bildbyrån.

Lagseger för Peder Fredricson

Uppdaterad
Publicerad

Peder Fredricson var med i en delvis svensk seger under lördagskvällen i Global Champions League i Mexiko City.

I tidshoppningen på 1,55/1,60 hoppade Peder Fredricson och Christian K felfritt på gräset i Mexiko City. Rundan skickade upp hans lag Shanghai Swans, där även Daniel Deusser/Calisto Blue och Shane Sweetnam/Kirschwasser Scf ingår, i ledningen. När de två lag som låg före inför dagen försvann blev det säsongens andra seger för Fredricsons lag. De vann även den första i Doha.

Senare under kvällen blev det en ny framskjuten placering för Fredricson och Christian K. Två felfria rundor men den här gången räckte tiden bara till en fjärdeplats. Det satte punkt för några rakt igenom felfria dagar och fina placeringar vilket resulterade i drygt 700 000 kronor i prispengar.

Jérome Guery och Quel Homme de Hus vann GP:n. Malin Baryard-Johnsson och Indiana hade fyra fel och slutade på plats 17. Evelina Tovek och Dalila de la Pomme hade 12 fel.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer