Fina bilderna när Stina Nilsson kommer sist: ”Så häftigt”

Uppdaterad
Publicerad

Sist av alla i masstarten.

Då möttes Stina Nilsson av högt jubel i Holmenkollen.

”Det var så fint”, skriver hon på Instagram.

Det blev ingen särskilt vass avslutning på säsongen för Stina Nilsson. Under lördagen bommade hon mest av alla i jaktstarten och på söndagen kom hon sist i masstarten.

Men svenskan slutade ändå med ett stort leende på läpparna. Under upploppet på masstarten i Holmenkollen – där Nilsson firat stora framgångar som längdskidåkare tidigare – visade den norska publiken sin uppskattning för henne.

”Ett stort tack till alla er som var på Kollen och hejade på mig under sista varvet. Det var så fint”, skriver 28-åringen på Instagram.

”Så häftig resa”

Hon skriver också:

”Sist i mål, men först till att tacka alla er som hållit tummarna för mig denna VC-säsong. Det har varit en så häftig resa”.

I början av mars slog Stina Nilsson till med sin första pallplats i världscupen som skidskytt. Hon blev trea på sprinten i Kontiolahti.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.