Murray utan smärtor efter operationen. Foto: Bildbyrån

Murray utan smärtor efter operationen

Uppdaterad
Publicerad

De flesta har nog räknat med det och allt har tytt på Andy Murrays karriär är över. Men efter sin höftoperationen har signalerna varit positiva och skottens karriär kanske kan fortsätta ett tag till.

– Rehaben går långsamt men bra. Jag vill fortsätta spela, problemet är att jag inte vet om det är möjligt, säger Murray enligt BBC.

Ett sista solsken har börjat skina på Andy Murrays karriär. Efter sin höftoperation i mitten av januari, där han opererade in ett metallinlägg i höften, har hans skadesituation ljusnat betänkligt och för första gången på 18 månader har han inte ont.

– Operationen gick bra. Jag mår bra och går omkring utan smärtor, så har det inte vart på ungefär 18 månader, två år, säger han i en intervju med BBC.

Han utvecklar:

– Anledningen till operationen var att förbättra min dag-för-dag-situation och kvalitén på mitt liv. Jag njöt inte av att spela tennis, jag nöjt inte av att gå ut och promenera – det gjorde ont att knyta mina skosnören, fortsätter han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.