Elias Ymer och Mikael Ymer jagar avancemang till Davis Cup Finals för tredje året i rad. Foto: Bildbyrån

SVT sänder Sveriges Davis Cup-match mot Bosnien-Hercegovina

Uppdaterad
Publicerad

Sverige jagar en plats i Davis Cup-slutspelet och ställs mot Bosnien-Hercegovina. SVT sänder de viktiga matcherna 3–4 februari i Kungliga tennishallen.

En plats i slutspelet i tennisens lag-VM, Davis Cup, står på spel när Sverige ställs mot Bosnien-Hercegovina i Kungliga tennishallen i början av februari. SVT sänder när Mikael Ymer, Elias Ymer och de andra svenska spelarna jagar avancemang till slutspelet för tredje året i rad.

– Vi sände Davis Cup-matcherna i september mot Argentina, Kroatien och Italien och märkte att det var mycket uppskattat hos vår publik. Det finns en lång och stark tradition kring Davis Cup i Sverige och med framför allt bröderna Ymer på uppgång är Sveriges DC-lag hetare än på länge. Därför är vi såklart glada att kunna visa även den här matchen, säger SVT:s tf sportchef Max Bursell.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.