Följ lördagens sändning av Vinterstudion

Uppdaterad
Publicerad

En lördag med Vinterstudion!

Vi har bland annat alpint, längd och EM i skidskytte med Stina Nilsson att se fram emot!

Du följer tävlingarna i SVT1, på SVT Play och i spelaren ovan.

Vinterstudion 30/01

Pinnat inlägg

Nu tackar jag för mig här. Tack för allt ert engagemang. Det går vilt till ibland men oftast är det bara roligt. Imorgon kör vi igen!

Pinnat inlägg

Otroligt bra lopp av Linn Svahn. Hon gör det taktiskt perfekt när hon täpper till Johaugs försök att rycka och sedan tar initiativet med kilometern kvar. I sista kurvan in på stadion avgör hon med en bra kurvtagning där hon tjänare ett par meter på Johaug

Micke • Kan möjligen vara så Rikard, men dom har 6 sportkanaler utan reklam Abonnemang, självklart

Ninna • Jaa, så sorgligt att inte kunna följa vår folksport i SVT, YLE eller NRK nästa säsong. En sport jag har haft så mycket glädje av att se sen jag var barn och det var svartvitt i rutan. Okej, man kan betala, men det är rätt dyrt för många av oss.

J-Å • @Rikard Är det du som är kapten på skutan även i morgon, eller du är nu så slut att du behöver en vilodag?

Lite trött i knoppen och i min onda tennisarmbåge...men jag är på det igen imorgon igen

Leif • Ganska övertygad om att Blomqvist och Hård kommer att värvas för kommande långdåkningssändningar. Har sett Norges sändningar på NRK och deras kommentarer är bedrövligt usla i jämförelse.

Hård vill nog vara kvar hos oss och kommentera friidrott ;) Hoppas jag

Lars Göran Hamberg • Jag undrar om SVT någonsin funderat på att ta in Wladimir Smirnov till studion eller som experkommentator. Han bor vad jag vet i Sundsvall sedan många år. Då skulle vi kanske få höra en intervju med Bolshanov på ryska

Ingen dum idé. Kan ju vara gäst någon gång i allafall

Optimisten • Jag gillar Frida K, men när det gäller mentala biten så har non lite att lära av Linn. Men det kommer kanske.

Micke • @Liza Viaplay är ingen reklamkanal, tror du blandar ihop med TV4?

Men betala får hon eller se på reklam om de väljer att även sända i någon av deras andra kanaler

Vonkis • Först klagas det på att svenska åkare har en så slapp attityd till sina placeringar, att de inte har rätt inställning och inte vill vinna. Sedan klagas det på att Frida har dålig attityd och klagar när det inte går bra för henne, att hon har dåligt humör. Bestäm er.

Dessutom, vad ska Frida säga när hon känner att kroppen är tung? Hur är det att klaga, hon konstaterar ju bara varför det inte gick bra idag. Att Frida inte jublar efter en niondeplats tycker jag lovar gott inför framtiden.

Lars-Uno • Varför vågar inte vinterstudion kritisera banorna i Falun som riskerar åkarnas hälsa. Ett handbrott och ett lårbensbrott och massor av vurpor. Ska Falun ha Världscupstävlingar måste banorna läggas om.

Vi pratar ju om det nu massor i VS. Men kritiken ska väl komma från ledare och åkare inte från oss

Maddie • Jag tror inte Kalla är klar, hon har mer att ge! Och jag önskar verkligen henne framgång i spåren och hoppas hon kan formtoppa sig de kommande veckorna. Det är himla irriterande med folk som skriver att hon borde lägga av! Varför inte skicka henne positiva vibbar istället?

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Vinterstudion

Mer i ämnet