Calle Halfvarsson är skadad. Foto: Bildbyrån

Calle Halfvarsson dråpligt skadad: ”Det gör väldigt ont”

Uppdaterad
Publicerad

Calle Halfvarssons säsongsuppladdning har fått sig en liten törn. Landslagets främsta på herrsidan har dragit på sig en skada på tån – under innebandyspel.
– Jag vet inte om jag har fått en spricka eller en ordentlig stukning, den är lite uppsvälld och det gör väldigt ont, säger Calle Halfvarsson till SVT Sport.

Längdlandslagets långa krävande säsong har varit slut ett tag. Och även om de inte direkt ligger på latsidan är det en tid för andra typer av aktiviteter.

En av dem har fått Calle Halfvarsson skadad. Under en innebandyträning skadade han tån och på dagens pressträff haltade 30-åringen.

– Jag vet inte om jag har fått en spricka eller en ordentlig stukning, den är lite uppsvälld och det gör väldigt ont, säger Calle Halfvarsson till SVT Sport.

Vad var det som hände?

– Äh, vi spelade innebandy, det är ju såna tider nu, där vi leker av oss lite, ler Calle. Det är sånt som kan hända, men det är ingen fara.

– Jag har varit ute och tränat lite i dag och jag kan träna, men jag haltar lite, fortsätter han.

”Det spårade ut”

Hur summerar du gångna säsongen?

– Det började bra de först helgerna, man är ändå med där och fick en pallplats i Ruka, men nånstans där efter då tyckte jag att det spårade ur lite.

– Sen var det bara mycket strul hela säsongen, Jag fick inte till något jättebra VM och sen blev jag sjuk igen inför avslutningen.

Han tonar ner förväntningarna för nästa säsong.

– Jag vet inte om ni ska förvänta er mycket, jag ska ju vara där uppe och slåss om pallplatserna när allting klaffar, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer