Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Isabelle Haak blev matchens lirare när hennes Conegliano vann italienska cupen Foto: Volleybollworld

Isabelle Haaks nya succé: Matchens lirare när Conegliano vann italienska cupen

Uppdaterad
Publicerad

Isabelle Haaks succé fortsätter. Igår tog hennes Conegliano hem Italienska cupfinalen med 3–0 i set över Milano, och Haak blev utsedd till matchens lirare.

Isabelle Haak, en av världens absolut främsta volleybollspelare, fortsätter kamma hem titlar. Igår kväll kom svenskans tredje titel sedan hon anlände till Conegliano i höstas. Först vann de den italienska supercupen, och sen tog de även hem klubblags-VM.

Segersiffrorna skrevs till 3–0 (25-17, 25-23, 25-19).

– Jag är tacksam över att jag får vara här och att jag trivs så bra. Det känns verkligen bra med lagkamraterna och alla runt omkring i klubben så det ger väldigt goda förutsättningar till att utvecklas. Finns alltid saker att bli bättre på men jag känner att jag är i bra form, säger Haak till volleyboll.se.

I maj blev Haak historisk när hon blev den första svenska att vinna Champions League. Då spelade 23-åringen i turkiska Vakifbank.

Isabelle Hakk: ”Volleyboll är inte så stort i Sverige”

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Isabelle Haak om uteblivna nomineringar på Idrottsgalan Foto: Bildbyrån/SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.