Adam Alsings familj: ”Enormt rörda”

Uppdaterad
Publicerad

Den folkkäre programledaren Adam Alsings familj har lämnat en hälsning till allmänheten. Via Daniel Lagerqvist, presschef på Discovery och Kanal 5 vill de förmedla ett stort tack för all omtanke.

”Vi har blivit enormt rörda och vill tacka för all den kärlek och omtanke som så många visat efter Adams bortgång. Det är fortfarande svårt att ta in att vår make och pappa är borta men mitt i allt det tunga värmer det att se att han betydde så mycket för så många”, skriver familjen.

Som tidigare meddelats är det också i samråd med familjen och produktionsbolaget som framtiden för den redan inspelade säsongen av ”Top Gear” med Adam Alsing ska avgöras. Besked om det kommer senare, bekräftar Daniel Lagerqvist i ett pressmeddelande.

Adam Alsing dog onsdagen den 15 april i sviterna av covid-19, 51 år gammal. Han lämnade efter sig sin fru Anette Alsing och sönerna Sebastian och Kasper.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Adam Alsing 1968-2020

Mer i ämnet