Den nya Bondfilmen har premiär i april 2020. Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT

Billie Eilish gör nya Bond-låten

Uppdaterad
Publicerad

Billie Eilish kommer att vara den artist som gör ledmotivet till den nya James Bond-filmen ”No time to die”. Det 18-åriga stjärnskottet från Los Angeles bekräftar nyheten på Instagram. I ett uttalande säger Eilish att hon känner sig hedrad.

”Det känns galet att vara en del av det här, att få göra titellåten till en film som är en del av en så legendarisk serie är en stor ära. James Bond är den coolaste filmserien som någonsin funnits. Jag är fortfarande i chock”, säger hon enligt Variety.

Sångerskan blir därmed den yngsta personen hittills att göra en låt till en Bondfilm, tidigare har bland andra Nancy Sinatra och Madonna gjort ledmotiv till filmerna som blivit stora hits.

Kompositören Hans Zimmer kommer att göra bakgrundsmusiken och Daniel Craig gör huvudrollen som den brittiska agenten för sista gången. Filmen har premiär i april i år.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.