Här sjunger Ariana Grande med barn som var med vid terrordådet

Uppdaterad
Publicerad

Få ögon var torra när en skolkör från Paris Wood High School i Manchester bjöds upp att sjunga med den amerikanska sångerskan under konserten ”One Love Manchester”. Bland barnen fanns flera fans som var på plats under terrorattacken under en konsert den 22 maj.

Den stjärnspäckade konserten ”One Love Manchester”, som har lockat runt 50 000 besökare, är en enda lång parad av kända artister. Sångaren Justin Bieber, sångerskan Katy Perry, musikgruppen Little Mix och rapparen Mac Miller är bara några av artisterna som hedrar offren i terrorattacken under Ariana Grande's konsert i Manchester den 22 maj.

LÄS MER: One Love Manchester: se den stjärnspäckade kvällen

Terrorattack i Manchester

Sjöng med offren

Men bland de tunga artisterna fanns också plats för ett annat slags framträdande  – nämligen det av skolkören från Manchesterskolan Paris Wood High School. Kören sjöng Ariana Grandes låt ”My Everything”, och fick sällskap av sångerskan själv, som höll armarna om ett av barnen medan hon sjöng. Bland barnen i kören fanns flera fans som befann sig på arenan under Ariana Grandes konsert den 22 maj.

Attacken under Ariana Grandes konsert dödade 22 människor, varav många var unga. Konserten arrangerades till offrens minne, och alla intäkter ska oavkortat gå Röda Kors-fonden som har upprättats till förmån för terrorns offer.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Terrorattack i Manchester

Mer i ämnet