Extra konsert med Swedish House Mafia

Uppdaterad
Publicerad

Biljetterna till DJ-trion Swedish House Mafias sista Sverigespelning sålde slut. Nu har de bokat in en extrakonsert. Och en till.

Igår kom nyheten att det svenska dansundret Swedish House Mafia ska lägga ner. DJ-trion har gjort succé med låtar som ”Save The World”, och bäddat för den svenska dansmusiken utomlands. Men de tre medlemmarna har många andra åtaganden att ägna sig åt, och har bestämt sig för att två år under det maffiaklingande bandnamnet får räcka.

Men innan Steve Angello, Axwell och Sebastian Ingrosso slutar spela tillsammans ska de ge två konserter på nybyggda Friends Arena i Solna. Biljetterna till den första spelningen sålde snabbt slut, men nu läggs en extra kväll till i turneplanen. Dagen innan den slutsålda konserten, den 23 november, är det nya datumet. Och nu meddelar gruppen att de ska försöka komma till skott med ytterligare en spelning, på grund av biljettrycket.

Det meddelar gruppen på Twitter.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Swedish House Mafia

Mer i ämnet