• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Östersund i Jämtlands län. Det brinner i en byggnad med kraftig rökutveckling till följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Jämtland.

Foto: Hassan Ammar/AP/TT

Spice girls återförenas till kungligt bröllop

Uppdaterad
Publicerad

När den brittiska gräddan ska samlas för prinsbröllop återförenas Spice Girls för att fira giftermålet. Det efter att medlemmen Mel B bekräftat att samtliga medlemmar ska närvara på bröllopet.

Turerna om vilka artister som ska uppträda på bröllopet har gått delade: Ed Sheeran, Elton John eller som nu Spice Girls har varit föremål för diskussion om huruvida de ska spela eller ej.

Men i en intervju i brittiska tv-programmet ”The Real” avslöjade medlemmen Melanie ”Mel B” Brown att samtliga medlemmar i 90-talets främre girl power-grupp ska närvara på det kungliga bröllopet mellan prins Harry och Meghan Markle, skriver Radar Online.

Prins Harry och Meghan Markle gifter sig

Under tv-programmet ställdes frågan om det möjligen är just så att bandet ska spela, varpå Mel B skämtsamt svarade:

– Nu måste jag gå, jag kommer få sparken.

Fakta: Spice Girls

Popgruppen bildades 1993.

Slog igenom med låten ”Wannabe” 1996.

Biofilmen ”Spice World” kom 1997.

Medlemmen Geri Halliwell var först att lämna gruppen 1998.

Gruppen återförenades för en turné 2007–08.

2012 hade musikalen ”Viva forever”, baserad på Spice Girls-låtar, premiär i London.

Källa: Nationalencyklopedin

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Prins Harry och Meghan Markle gifter sig

Mer i ämnet