12 september: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Regeringsrapport riskerna med hård brexit

Om Storbritannien lämnar EU utan ett avtal den 31 oktober kan det i värsta fall medföra stora komplikationer som höjda matpriser, medicinbrist och enorma köer vid gränsen. Det framgår i en rapport som Storbritanniens regering nu offentliggjort.

Anhörigpoliser – en framgångsfaktor för att lösa gängmord

Projektet med så kallade anhörigpoliser ska permanentas. Deras uppgift är att bygga förtroende mellan brottsoffrens familjer och polisen och motverka den så kallade tystnadskulturen.

– De anhöriga har ofta central information för vårt utredningsarbete, säger kriminalkommissarie Gunnar Appelgren vid Stockholmspolisen.

USA förbjuder smaksatta e-cigaretter

USA kommer att införa ett förbud mot smaksatta e-cigaretter och inhalatorer. Beslutet kommer efter att hundratals människor fått lungproblem eller bröstsmärtor som tros vara kopplade till e-cigaretter.

USA förbjuder smaksatta e-cigaretter

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.