• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Sörby, i Örebro kommun, Örebro län. Det brinner i en byggnad på Restalundsvägen 20 med kraftig rökutveckling. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Örebro.

21 februari: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Flygplansdelar föll över villaområde i USA

Delar från ett passagerarflygplan föll ner över ett villaområde i Broomfield i den amerikanska delstaten Colorado. Händelsen inträffade när flygplanet drabbades av motorproblem. Ingen person ska ha skadats fysiskt.

Nya våldsamheter i Spanien efter gripande

För femte natten i följd har det rasat våldsamma protester, plundring och gatustrider mellan polis och demonstranter i flera städer i Katalonien. Detta efter fängslandet av rapparen Pablo Hásel tidigare i veckan.

Största segern i karriären för boxaren Otto Wallin

Otto Wallin sade sig hellre vilja bli ihågkommen för sina segrar än för sina tappra förluster. Sedan gick han ut och ordnade sin största vinst i karriären. Den svenske tungviktsboxaren besegrade amerikanen Dominic Breazeale på poäng efter tolv ronder i Connecticut, USA, i natt.

Spektakulär NHL-match vid sjö – då smälte isen

Colorado och Vegas skulle spela alldeles invid sjön Lake Tahoe. Men den spektakulära matchen fick avbrytas efter en period. Anledningen: Isen smälte.

– Förmodligen ett bra beslut att avbryta, säger Colorados Gabriel Landeskog.

Kunder sköt på varandra i butik – tre döda

Tre personer har dödats i samband med skottlossning inne i en vapenaffär i New Orleans i USA, rapporterar tv-kanalen WDSU News. En person blev tillsagd av en butiksanställd att det inte var tillåtet att ha laddat vapen i butiken och de två började gräla.

Personen med vapnet öppnade då eld vilket fick flera andra kunder att ta fram sina vapen och avfyra dem.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.