Fyra personer i yngre tonåren åkte i traktorn när den välte. Två av dem har förts till sjukhus med ambulans. Foto: Christian Nilsson/Blåljus Falkenberg

10 december: Nattens nyheter

Uppdaterad
Publicerad

Kritiserad USA-rektor avgår efter debatt om antisemitism

Rektorn för ett av USA:s toppuniversitet avgår efter några dagars hård debatt om antisemitism och yttrandefrihet. Rektorn, Elizabeth Magill, sa i en utfrågning i kongressen att det inte självklart bryter mot universitetets uppförandekod att uppmana till folkmord på judar.

Uppgift: Gazaremsans äldsta moské förstörd i flyganfall

Omarimoskén i staden Gaza med anor från 400-talet har delvis förstörts i ett israeliskt flyganfall, enligt uppgifter till amerikanska NPR. En israelisk källa uppger att moskén användes som bas för Hamas.

Tonåringar allvarligt skadade i traktorolycka i Halland

Två personer i yngre tonåren fick föras med ambulans till sjukhus efter att ha vält med en traktor mellan Varberg och Falkenberg på lördagskvällen. Deras skador är allvarliga men inte livshotande, uppger polisen.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App Store
Ladda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.