Alexander Forselius åker på solsemester med hjälp av sina VR-glasögon. Foto: Alexander Forselius

Solsemestra i Virtual Reality eller ät exotiska frukter! – Era tips för att få vardagen att gå

Uppdaterad
Publicerad

I vår chatt i helgen tipsade ni om många bra saker att hitta på. Allt anpassat till en coronavardag. Kristina skrev en bok och Alexandra gjorde tavlor av de pussel hon lagt. Vilket är ditt bästa tips på att fördriva tiden? Filma dina bästa tips och skicka in till oss!

Vi uppmanas att minska våra sociala kontakter, och för många innebär detta mer tid i hemmet. Men vad hittar vi på när många av våra vanliga intressen kanske har att göra med att träffa andra och socialisera? Vi ställde frågan öppet och flera hörde av sig och tipsade om hur just de har klarat den tuffa coronahösten.

Som till exempel Erika Richter, som skulpterar med lera.

Erik skriver i vår chatt att han passat på att äta så många exotiska frukter som möjligt och är uppe i 54 stycken! Özgür har använt tiden till att lära sig programmera och Eva tipsade om att göra ”att-göra-listor” åt andra personer.

Eller så kan du filma ditt tips och skicka in till oss! Här tipsar Karin Lindström om hur hon syr tygpåsar av gamla tyger.

Behöver du tips? Kolla in vår chatt för inspiration eller slumpa fram en aktivitet i vår  ”Hitta-på-nåt-generator” !

Och sitter du på något supertips som fått dig att klara den här tuffa tiden? Hör av dig till oss och dela med dig! Här förklarar vår reporter Christopher hur du delar med dig.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.