Foto: SVT

Danny Saucedo om nummerfadäsen: ”Ett prank”

Uppdaterad
Publicerad

Den stora snackisen under lördagens Melodifestival blev telefonnumret som dök upp på en vägg under Dannys uppträdande. Det resulterade i att en kvinna blev nedringd av publiken.

– Det är ett prank med en kompis som har hållt på i flera år. Men folk såg en siffra fel, så de ringde den där Madeleine istället, berättar han i SVT:s Morgonstudio.

I lördags gick veteranerna Danny Saucedo och Casper Janebrink från Arvingarna till Melodifestivalens final. Gemensamt för båda låtarna var att de handlade om att dansa.

– Både vår och Dannys låt rycks man med i. Det är svårt att sitta still. Dansa är verkligen någonting som jag tror att folk längtar efter nu, säger Casper Janebrink.

Den 13:e mars kommer de mötas igen i finalen. Då kan det bli Arvingarna som drabbas istället, säger Danny skämtsamt till SVT.

– Jag tänkte att jag lägger ut Caspers nummer nästa gång.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.