Foto: SVT/TT

Gustav Fridolins bästa hälsotips: Cykling och sex

Uppdaterad
Publicerad

Cyklar stod i fokus under Miljöpartiets dag i Almedalen. Ett nationellt center för cykling ska inrättas, och fler 12-åringar ska känna sig trygga med att cykla till skolan, sade språkrör Gustav Fridolin. Och temat höll i sig till kvällen, där Fridolin delade med sig av två skönhetstips till Opinion Lives programledare Belinda Olsson: Cykling och sex.

Miljöpartiet kom till sin dag i Almedalen med tio förslag för att barn ska få mer rörelsefrihet i städerna. Ett av dem var ett nationellt mål för cykling bland barn och unga.

LÄS MER: MP vill se nytt mål: Alla 12-åringar ska cykla tryggt till skolan

Almedalen 2017

Under kvällen medverkade MP:s språkrör Gustav Fridolin i SVT:s program Opinion Live. Som stående inslag i programmet redovisades vilka Facebookgrupper MP:s fans följer, och då framkom det att flera var med i grupper där man delade med sig av tips gällande både sex och skönhet.

MP-följarnas Facebook-favoriter

Fridolin utfrågades om han kunde dela med sig av sina egna skönhetstips, och svaret var självklart ”Cykling!”. Vid frågan om varför så pass många MP-följare också var med i en sexgrupp, höll han sig kvar på temat:

– Sex, ja det är ju ett alternativ till cykling!

Utöver sex och cykling diskuterade även Fridolin de sjunkande opinionssiffrorna, samarbetet med de andra riksdagspartierna, och vad som hände på Jimmie Åkessons första dag i riksdagen.

SE OPINION LIVE HÄR

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Almedalen 2017

Mer i ämnet