Spela videon för att se hur coronavardagen kan se ut. Hur ser det ut hos dig?

Skicka in en video från din nya coronavardag

Uppdaterad
Publicerad

Vi befinner oss just nu i en både ovanlig och orolig tid, där coronakrisen påverkar vår vardag på olika sätt – runt om i Sverige.

På SVT Nyheter vill vi berätta era historier från coronavardagen.

Därför vill vi nu få in era videoklipp på hur dagarna ser ut för er som får tänka om kring högtider, hur man håller kontakt med vänner och familj eller helt enkelt vill berätta om livet i er nya ovanliga vardag. 

Vill du hjälpa oss? 

  • Filma dig själv och din vardag och mejla videon till dinvardag@svt.se.
     
  • För större filer kan du använda tjänsten Wetransfer. Klicka på den här länken i din mobil eller dator, följ instruktionerna för att ladda upp dina filer och skicka dem sedan till dinvardag@svt.se.
     
  • Du kan också dela din video på sociala medier och tagga @svtnyheter för att skicka din video till oss.

Skriv namn, telefonnummer och en kort förklarande text när du skickar in materialet.

Du som filmar ansvarar för att informera människor som förekommer i videon att du avser skicka den till SVT, så att det är okej för dem.

När du skickar bilder så upplåter du dem för en icke-exklusiv rätt för SVT att fritt använda bilden i SVT:s verksamhet samt framställa exemplar av bilder. Här kan du läsa mer om våra bildvilkor.

Lokal. Lättanvänd. Opartisk. Ladda ner appen nu!

Hämta SVT Nyheter i App StoreLadda ned SVT Nyheter på Google Play

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer

En ovanlig vardag

Mer i ämnet